ANTIEKE TAPIJTEN KOPEN

Antieke tapijten kopen

Wilt u voor uw woning graag een antieke tapijt kopen? Bezoek ons, Davoud Tapijten, om onze tapijten met eigen ogen te komen bewonderen. Wij beschikken over een grote voorraad handgeknoopte tapijten in standaardmaten. Wenst u een afwijkende maat? Ook dan zorgen wij ervoor dat u binnenkort van uw antiek tapijt kunt genieten.

Davoud Tapijten heeft meer dan 50 jaar ervaring

Sinds onze oprichting beschikken wij over een grote passie voor antieke tapijten. Al onze tapijten zijn voor 95% handgeknoopt en bestaan uit hoogwaardige materialen. Zo zijn deze tapijten vervaardigd uit wol, katoen of zijde. In onze showroom proeft u de sfeer die een antiek tapijt met zich meebrengt. Ook hebben wij een grote voorraad aan tapijten. Wenst u een tapijt dat afwijkt in afmetingen, kleuren of patroon? Dit regelen wij voor u! Wij vinden het belangrijk dat u een antiektapijt ontvangt dat geheel bij uw stijl past. Antieke tapijten kopen doet u bij Davoud

Kom gauw eens naar onze winkel

Graag heten wij u welkom in onze winkel. Deze is gesitueerd in Amsterdam, maar wij leveren door het hele land. Om een totaal beeld te krijgen van de grondstoffen waaruit het kleed is gemaakt, heeft u de kans om in onze showroom het materiaal te voelen. Bij ons kiest u voor aan antiektapijt dat bij u past. Zo maken wij een antiektapijt dat geheel aansluit bij uw wensen in kleuren, patronen en afmetingen. In onze showroom vraagt u gemakkelijk een offerte op maat aan. Is deze akkoord? Dan gaan wij aan de slag met de vervaardiging.

Voor antieke tapijten kopen zijn wij uw landelijke leverancier

Ons dagelijkse ritme bestaat niet alleen uit de verkoop van vloerkleden, ook het repareren en reinigen is een vak dat wij beoefenen. Bovendien maakt dit onze service compleet. Naast een antiektapijt bent u bij ons ook aan het juiste adres voor: 

  • Oosterse tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Vintage tapijten
  • Kelim tapijten
  • Perzische tapijten¬†

Zoekt u antieke tapijten om te komen om uw woning compleet te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder.