ANTIEKE TAPIJTEN

Wilt u in uw woning graag een antiek tapijt? Bezoek ons, Davoud Tapijten, om onze tapijten met eigen ogen te komen bewonderen. Wij beschikken over een grote voorraad handgeknoopte tapijten in standaard maten. Wenst u een afwijkende maat? Ook dan zorgen wij ervoor dat u binnenkort van uw antiek tapijt kunt genieten.

Davoud Tapijten telt meer dan 50 jaar ervaring

Sinds onze oprichting beschikken wij over een grote passie voor antieke tapijten. Al onze tapijten zijn voor 95% handgeknoopt en bestaan uit hoogwaardige materialen. Zo zijn deze tapijten vervaardigd uit wol, katoen of zijde. In onze showroom proeft u de sfeer die een antiek tapijt met zich meebrengt. Ook hebben wij een grote voorraad aan tapijten. Wenst u een tapijt dat afwijkt in afmetingen, kleuren of patroon? Dit regelen wij voor u! Wij vinden het belangrijk dat u een antiek tapijt ontvangt dat geheel bij uw stijl past.

Bezoek onze winkel

Graag heten wij u welkom in onze winkel. Deze is gesitueerd in Amsterdam, maar wij leveren door het hele land. Om een totaal beeld te krijgen van de grondstoffen waaruit het kleed is gemaakt, heeft u de kans om in onze showroom het materiaal te voelen. Bij ons kiest u voor aan antiek tapijt dat bij u past. Zo maken wij een antiek tapijt dat geheel aansluit bij uw wensen in kleuren, patronen en afmetingen. In onze showroom vraagt u gemakkelijk een offerte op maat aan. Is deze akkoord? Dan gaan wij aan de slag met de vervaardiging.

Voor een antiek tapijt zijn wij uw landelijke leverancier

Ons dagelijkse ritme bestaat niet alleen uit de verkoop van vloerkleden, ook het repareren en reinigen is een vak dat wij beoefenen. Bovendien maakt dit onze service compleet. Naast een antiektapijt bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Oosterse tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Vintage tapijten
  • Kelim tapijten
  • Perzische tapijten

Zoekt u een antiek tapijt dat uw woning compleet maakt? Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder.