HANDGEKNOOPTE TAPIJTEN KOPEN

Handgeknoopte tapijten kopen

Zoekt u een prachtige winkel voor oosterse handgeknoopte tapijten te kopen? Wij, Davoud Tapijten, zijn specialist in het leveren, repareren en reinigen van uw vloerkleden. In ons assortiment vindt u de meest exclusieve tapijten in zijn soort tot traditionele dorpstapijten. Wij kijken samen met u naar de kleuren, patronen en afmetingen die u graag wilt. Bovendien bij een eigen patroon, vervaardigen wij uw tapijt met eigen hand.

Davoud Tapijten voor al uw Handgeknoopte tapijten

Sinds onze start bieden wij een uitgebreid assortiment aan in handgeknoopte en handgeweven tapijten om te kopen. Al onze tapijten zijn van hoge kwaliteit en deze bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Wilt u graag een eigen patroon laten verwerken in uw eigen handgeknoopte tapijt? Dat is bij ons geen enkel probleem! Bij ons bent u vrij in het aangeven van de afmetingen, kleuren en patronen. Zo ontvangt u een speciaal tapijt dat uniek is in zijn soort. Deze tapijten zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit wol. Dit heeft als voordeel dat uw kleed slijtvast en vuilafstotend is.

Hoe gaan wij te werk

Wij heten u graag welkom in onze winkel. In onze winkel bieden wij u de kans om de materialen en de kleden te bewonderen en te voelen. Het voordeel van het waarnemen van de handgeknoopte tapijten is dat u uw wensen precies weet vorm te geven. Bovendien nemen wij alles met u door, zodat u een tapijt ontvangt dat precies bij u als persoon aansluit. Zo geniet u elke dag van uw eigen handgeknoopte tapijt. Na ons gesprek ontvangt u een offerte op maat. Is deze akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag. Handgeknoopte tapijten kopen doet u bij Davoud.

Handgeknoopte tapijten kopen voor uw woning of kantoor

Als leverancier in oosterse tapijten bestaat onze dagelijkse routine al meer dan 50 jaar uit het repareren, restaureren en reinigen van al uw vloerkleden. Bovendien zijn onze klanten uitermate tevreden en enthousiast over de service en het uitgebreide assortiment dat wij leveren. Bent u nieuwsgierig welke handgeknoopte tapijten wij leveren? 

  • Oosterse tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Oude en antieke tapijten

Wenst u graag een prachtig handgeknoopt tapijt dat een lust is voor het oog? Bezoek vandaag nog onze winkel en neem de tapijten waar.