KELIMS AMSTERDAM

Wilt u graag een handgeweven tapijt met ingewikkelde geometrische patronen? Wij, Davoud Tapijten zijn uw specialist in het maken, repareren en reinigen van kelims in Amsterdam. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan vloerkleden en mogelijkheden. Zo leveren wij een kelim die naar eigen ontwerp, afmeting en kleur is samengesteld.

Davoud Tapijten, kwaliteit in Amsterdam

Sinds de oprichting bieden wij een uitgebreid assortiment in vloerkleden. Deze zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Bovendien leveren wij deze tegen een concurrerende prijs. Elk tapijt bij ons wordt gemaakt met de hand en is speciaal naar uw afmetingen, kleuren en patronen geproduceerd. Zo heeft u thuis een prachtig handgemaakte kelim die door vakbekwame ambachtslieden geweven zijn. Ook biedt de speciale weeftechniek bij een kelim, de uitkomst dat deze geen voor of achterzijde heeft. Hij is nagenoeg gelijk aan beide zijden.

Bezoek onze winkel

Wij heten u welkom in onze winkel, deze is gesitueerd in hartje Amsterdam. In onze winkel ervaart u de materialen en stoffen. Zo laat u gemakkelijk de kelims door uw vingers glijden. Wenst u graag een eigen patroon of een andere afmeting? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te horen. Naderhand ontvangt u van ons de offerte. Gaat u akkoord met de prijsopgave? Dan gaan wij voor u aan de slag! Wij maken een kelim die aansluit bij u en uw wensen.

Kelims koopt u bij ons in Amsterdam

Als leverancier in diverse tapijten, bestaat onze dagelijkse routine al meer dan 50 jaar uit het repareren, restaureren en reinigen van uw vloerkleden. Welke tapijten wij in ons assortiment hebben?

  • Oosterse tapijten
  • Perzische tapijten
  • Kelim tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Oude en antieke tapijten

Wenst u een kelim gemaakt naar uw wensen voor in uw woning als wandkleed, vloerkleed of als bidkleed? Bezoek vandaag nog onze winkel en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.