KELIMS REINIGEN EN HERSTELLEN

Kelims reinigen en herstellen

Heeft u een prachtige kelim die aan een reiniging toe is? Wij, Davoud Tapijten, zijn specialist in de reiniging van tapijten en kelims. Zo bent u ontdaan van de viezigheid, zoals steentjes en zand die in uw kelim zijn gaan zitten. Kelims reinigen en herstellen doet u bij Davoud.

Meer dan 50 jaar ervaring in Kelims reinigen en herstellen

Sinds onze oprichting bestaat onze dagelijkse routine uit het restaureren, reinigen en verkopen van diverse tapijten. Wij gaan snel en doeltreffend te werk, zo zorgen wij ervoor dat u binnen ‘no-time’ weer optimaal geniet van uw kelim. Wij blazen als het ware een nieuw leven in de tapijten door het professioneel en diep te reinigen. Dit heeft als voordeel dat al het vuil uit uw kelim is verwijderd, welke de stofzuiger niet makkelijk pakt. Bovendien voeren wij deze reiniging met passie uit, want het is schitterend hoe schoon uw kelim weer oogt. 

In vier fasen weer de oude

Onze reiniging zorgt in vier fasen ervoor dat uw kelim weer fris en fruitig oogt. Als eerste kijken wij naar de materialen waarvan de tapijten zijn gemaakt. Op deze wijze kiezen wij een reinigingsmiddel die hier volledig bij aansluit. Daarna gaat de echte reiniging van start door het kloppen, het in masseren van reinigingsmiddel en het uitspoelen met warmwater. In deze stappen gebruiken wij professionele reinigingstechnieken en apparatuur. Tot slot laten wij uw kelim drogen in de speciale droogkamer. 

Davoud Tapijten reinigt en herstelt

In onze winkel hebben wij de mogelijkheid om uw kelim te reinigen en te restaureren. Dus bij ons bent u aan het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden om uw kelim nieuw leven in te blazen. Bij een gat of vale plekken herstellen wij uw kelim. 

Kelims reinigen en herstellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden