KLASSIEKE TAPIJTEN

Houdt u van een klassiek tapijt en wilt u deze graag laten schitteren in uw woonkamer? Bezoek ons, Davoud Tapijten, om uw klassieke tapijt in onze showroom door uw vingers te laten glijden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor tapijten in standaard afmetingen en op maat gemaakte vloerkleden. Zo heeft u een tapijt dat volledig aansluit bij uw voorkeuren.

Meer dan 50 jaar ervaring

Sinds onze oprichting stroomt de passie voor handgeknoopte en handgeweven tapijten door onze aderen. Al jaren leveren wij aan onze klanten een vloerkleed dat geheel bij hun stijl past. Zo leveren wij klassieke tapijten in standaard afmetingen en heeft u de mogelijkheid voor een tapijt met eigen patroon, kleur of afwijkende afmetingen. Bovendien vervaardigen wij onze vloerkleden uit hoogwaardige materialen, zoals wol, zijde en katoen. Wij vinden het belangrijk om u te laten genieten van een klassiek tapijt, waarmee wij een glimlach op uw gezicht toveren.

Proef de sfeer

Wij heten u graag welkom in onze showroom. Hier heeft u de kans om de sfeer te proeven dat een klassiek tapijt met zich meebrengt. Wilt u warmte in huis? Wenst u een tapijt voor aan de wand? Al deze opties verzorgen wij voor u. Tijdens uw bezoek nemen wij uw wensen met u door en laten wij u de mogelijkheden zien. Na afloop ontvangt u vrijblijvend een offerte en laat u gemakkelijk uw keuze weten. In onze winkel hebben wij een grote voorraad aan vloerkleden. Zo heeft u binnen ‘no-time’ een klassiek tapijt dat warmte geeft aan uw woning.

Uw leverancier in klassieke tapijten

In ons dagelijkse ritme zijn wij bezig met het uitvoeren van onze passie. Wij zijn geen standaard bedrijf dat alleen een vloerkleed verkoopt. Ook repareren en reinigen wij de tapijten. Zo blaast u na vele jaren genieten een nieuw leven in uw tapijt. Bovendien maakt dit onze service compleet. Naast de klassieke tapijten, bestaat ons assortiment uit:

  • Oosterse tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Vintage tapijten
  • Kelim tapijten
  • Perzische tapijten

Wilt u een uniek klassiek tapijt dat een extra ‘touch’ geeft aan uw landelijke sfeer? Schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.