MODERNE TAPIJTEN

Wilt u een extra ‘touch’ geven aan uw woning door het toevoegen van een modern tapijt? Wij, Davoud Tapijten, hebben verschillende soorten handgeweven en handgeknoopte tapijten. Zo leveren wij tapijten uit voorraad, maar bieden wij u ook de kans om een tapijt te kopen met een eigen patroon, kleuren of afwijkende afmetingen. Wij willen u graag de passende service aanbieden bij het kopen van een modern tapijt dat bij u past.

Davoud Tapijten showt passie voor het vak

Sinds onze oprichting vinden wij het belangrijk om u te helpen in het kiezen van een tapijt dat bij u past. Wij beschikken over een grote passie in het verkopen, restaureren en reinigen van vloerkleden. Zo bestaat onze dagelijkse routine al meer dan 50 jaar uit deze taken. Bovendien blijven wij deze routine met passie uitvoeren. Ook hebben wij diverse moderne tapijten in standaard afmetingen op voorraad in onze winkel. Hier heten wij u graag welkom. Zo krijg u een duidelijk beeld van onze kwaliteiten. Bovendien laat u gemakkelijk het tapijt door uw vingers glijden, zo voelt u de hoogwaardige materialen waar onze tapijten van zijn gemaakt. Als bedrijf vinden wij het belangrijk om een totaal service aan te bieden. Zo ontvangt u een tapijt dat geheel bij uw woonstijl aansluit. 

Een modern tapijt vindt u bij uw landelijke leverancier

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een modern tapijt dat van hoogwaardige wol, zijde of katoen is gevaardigd. Ook bieden wij diverse andere services aan om na jaren uw tapijt te reinigen en te ontdoen van zand en steentjes. Uit ons assortiment tapijten bieden wij voor 95% handgeknoopte tapijten aan. De overige tapijten zijn handgeweven. Bent u benieuwd welke handgemaakte tapijten wij verder aanbieden?

  • Oosterse tapijten
  • Design tapijten
  • Vintage tapijten
  • Kelim tapijten
  • Perzische tapijten

Dus wenst u een modern tapijt dat bij uw landelijke sfeer in huis past? Bezoek vandaag nog onze showroom of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder.