OOSTERSE TAPIJTEN KOPEN

Oosterse tapijten kopen

Zoekt u een leverancier voor het kopen van oosterse tapijten? Bij ons, Davoud Tapijten, bent u aan het juiste (web)adres voor diverse handgeknoopte en handgeweven tapijten. Hier vindt u de meest exclusieve tapijten tot traditionele dorpstapijten. Samen met ons heeft u de mogelijkheid om een tapijt naar eigen kleur en ontwerp te laten vervaardigen. Oosterse tapijten kopen doet u bij Davoud.

 

 

Davoud Tapijten een begrip in Nederland

Sinds onze oprichting hebben wij een uitgebreid assortiment in handgeknoopte en handgeweven tapijten. Wij leveren hoog kwaliteitswerk tegen een scherpe prijs. Bij ons kunt oosterse tapijten kopen op maat. Ook maken wij elk tapijt met de hand en speciaal naar uw wensen. Wij luisteren naar de afmetingen, kleuren en patronen die u wilt. U ontvangt een oosters tapijt dat uniek is in zijn soort. Deze tapijten zijn handgeknoopt door vakbekwame ambachtslieden. Bovendien is dit tapijt vervaardigd uit hoge kwaliteit wol. Dit resulteert in een kleed dat slijtvast en vuilafstotend is. Zo heeft u een uniek vloerkleed dat aansluit bij uw wensen.

Koop uw oosterse tapijt vandaag nog

Graag ontvangen wij u in onze winkel. Zo ziet u de tapijten die wij in ons assortiment hebben met elk zijn eigen patroon. Bovendien heeft u de kans om zelf de kwaliteit waar te nemen door de vloerkleden tussen uw vingers door te laten gaan. Wilt u een tapijt naar eigen voorkeur en patroon laten maken? Dan nemen wij graag alles samen met u door. Na afloop ontvangt u van ons een offerte. Is deze akkoord? Dan gaan wij aan de slag met uw oosterse tapijt. Hebben wij het tapijt gemaakt, dan krijgt u van ons bericht om het tapijt op te halen. Ook is het mogelijk deze bij u thuis af te leveren.

Wij zijn uw leverancier voor oosterse vloerkleden

Als leverancier in oosterse tapijten bieden wij u tevens de mogelijkheid om een tapijt bij ons te huren, te laten repareren en/of te laten reinigen. Onze routine bestaat al meer dan 50 jaar uit het repareren, restaureren en reinigen. Bent u nieuwsgierig naar de tapijten die wij maken en leveren? Wij bieden u graag een overzicht uit ons assortiment aan vloerkleden:

  • Oosterse tapijten kopen
  • Perzische tapijten
  • Kelim tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Oude en antieke tapijten

Wilt u graag een prachtig handgeknoopt tapijt in uw woning? Kom vandaag nog bij langs in onze winkel of neem gerust telefonisch contact op.