PERZISCHE TAPIJTEN AMSTERDAM

Zoekt u een leverancier in diverse perzische tapijten in regio Amsterdam? Bel ons, Davoud Tapijten, voor het doornemen van uw wensen in handgeknoopte en handgeweven tapijten. Wij leveren de meest exclusieve tapijten tot traditionele dorpstapijten in alle afmetingen, kleuren en patronen. Samen met ons heeft u de mogelijkheid om een perzische tapijt naar eigen wens samen te stellen.

Davoud tapijten meer dan 50 jaar ervaring

Wij zijn specialist in het maken, reinigen en repareren van uw vloerkleden. Zo leveren wij diverse soorten vloerkleden van hoge kwaliteit. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in de afmetingen, kleuren en patronen die u wenst. Zo bieden wij u kwaliteitswerk voor een scherpe prijs. Een perzisch tapijt van Davoud Tapijten geeft de hand weer van vakbekwame ambachtslieden. Zo is een van de voordelen van hoge kwaliteitsmaterialen als wol, zijde en katoen dat het tapijt slijtvast is.

Kom langs bij onze winkel

Wij ontvangen u graag in onze winkel, die gelegen is in hartje Amsterdam. Hier heeft u de mogelijkheid om de vloerkleden door uw vingers te laten gaan. Zo ervaart u de kwaliteit van onze geknoopte en geweven tapijten. Bovendien heeft u dan de kans om met ons om tafel te gaan zitten en uw wensen voor een eigen gemaakte Perzische tapijt te laten horen. Naderhand ontvangt u een passend aanbod. Bent u akkoord met de offerte? Dan gaan wij voor u aan de slag. Zodra het tapijt gereed is ontvangt u van ons bericht.

Uw leverancier voor perzische tapijten in Amsterdam

Onze dagelijkse routine bestaat al meer dan 50 jaar uit het repareren, reinigen en leveren van perzische tapijten. Bovendien spreken onze klanten altijd hun tevreden uit over het grote assortiment aan handgeknoopte en handgeweven vloerkleden dat bij ons beschikbaar is. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

  • Oosterse tapijten
  • Perzische tapijten
  • Kelim tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Oude en antieke tapijten
  • Tapijtreiniging
  • Tapijtreparatie

Wilt u graag een uniek en prachtig handgeknoopt of handgeweven tapijt in uw woning? Stap vandaag nog bij ons de winkel binnen en wij helpen u graag.