PROFESSIONELE TAPIJTREINIGING NODIG

Professionele tapijtreiniging nodig 

Is het nodig om uw tapijt op een professionele wijze laten reinigen? Bel ons, Davoud Tapijten voor het reinigen van uw handgeknoopte en handgeweven tapijten. Bovendien werken wij snel en doeltreffend, waardoor u binnen ‘no-time’ optimaal geniet van een fris en vernieuwd tapijt.

Meer dan 50 jaar ervaring

Sinds onze oprichting bestaat onze dagelijkse routine uit het reinigen, repareren en restaureren van onze handgemaakte vloerkleden. Binnen ons bedrijf werken wij alleen met vakkundige ambachtslieden. Zij hebben een doeltreffende aanpak in het reinigen van uw tapijt. Met het reinigen blaast u als het ware weer een nieuw leven in uw tapijt. Zo heeft u weer jaren plezier van uw handgeknoopte of handgeweven tapijt. Het voordeel dat wij u bieden in het reinigen van uw tapijt is dat de viezigheid uit het tapijt wordt gehaald, die de stofzuiger niet pakt.

Heeft u Professionele tapijtreiniging nodig?

Wij werken in onze reiniging met 4 fasen. Zo stellen wij vast wat voor soort tapijt het is, zodat wij het beste reinigingsmiddel gebruiken die bij aansluit bij uw tapijt. Daarna starten wij met het reinigen van uw tapijt. De eerste stap in de reiniging is het kloppen. Wij kloppen eerst de steentjes en het zand uit uw tapijt. Daarna gaan wij aan de slag met de dieptereiniging. Hiervoor maken wij gebruik van professionele reinigingstechnieken en apparatuur. Het middel dat wij in de eerste fase hebben vastgesteld masseren wij met de hand in uw tapijt. Het middel spoelen wij na een korte inwerkingstijd uit met warmwater. Daarna volgt de laatste fase, het drogen van uw tapijt in onze speciale droogkamer.

Davoud Tapijten uw professionele tapijtreiniger

In onze showroom hebben wij een groot assortiment van verschillende soorten tapijten. Ook zijn wij uw partij naast de reiniging van uw tapijt voor het verhuren en restaureren. Onze grondige aanpak resulteert in een fris tapijt waar u weer optimaal van geniet.

Vandaag nog professionele tapijtreiniging nodig? Kom vandaag nog bij ons langs voor meer informatie of een afspraak.