PROFESSIONELE TAPIJTREINIGING

Davoud is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten handgeknoopte tapijten met ruim 45 jaar ervaring. Door onze vakkundige aanpak en ervaring zijn wij in staat om elk tapijt weer nieuw leven in te blazen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

WAAROM KIEST U VOOR TAPIJTREINIGING DAVOUD?

  • Wij werken snel en doeltreffend!
  • Behandeling duurt slechts 7 dagen (m.u.v. bijzondere gevallen).
  • Scherpe tarieven.
  • Geavanceerde reinigingstechnieken en apparatuur.
  • Aanbevolen door diverse stomerijen, tapijtleveranciers en verzekeraars.
  • Vakkundig personeel

FASE 1: ANALYSE

In de analysefase wordt vastgesteld wat voor soort tapijt het is, waar het vandaan komt en het soort stof waarmee uw tapijt is gemaakt. Hierna wordt duidelijk op welke wijze gereinigd kan worden. Dit doen wij zodat we de juiste reinigingsmiddel voor uw tapijt kunnen gebruiken. Het is namelijk zo dat sommige tapijten gevoeliger zijn voor bepaalde reinigingsmiddelen, zoals antieke of zijde tapijten, hierdoor is deze analyse van groot belang. Nadat het soort tapijt is vastgesteld, zal de vervuiling geanalyseerd worden.

FASE 2: KLOPPEN

In de tweede fase wordt uw tapijt uitgeklopt. Dit proces zorgt ervoor dat alle viezigheid, wat niet met de stofzuiger weggezogen kan worden, uit uw tapijt wordt gehaald. Zoals zand en kleine steentjes.

FASE 3: DIEPTEREINIGING

Na het kloppen volgt de dieptereiniging. Het reinigingsmiddel, dat gekozen zal worden aan de hand van uw tapijt, zal in uw tapijt gemasseerd worden. Een korte inwerkperiode zorgt ervoor dat het diep intrekt in het tapijt. Na deze inwerkperiode wordt het tapijt geïnjecteerd met warm water en vervolgens droog gezogen.

FASE 4: DROGEN

Het tapijt wordt onder optimale omstandigheden gedroogd in een droogkamer.

UW TAPIJT ZO GOED ALS NIEUW