REPARATIE VAN TAPIJTEN, WANDKLEDEN, KELIMS EN GOBELINS

“Elke opdracht is anders, we zouden graag in een persoonlijk contact uw unieke opdracht bespreken. Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u advies of een prijsindicatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel ons. Wij staan u graag te woord.”

reparatie van tapijt met gat

Hiervoor wordt uw tapijt eerst op een houten raamwerk gespannen. In de gaten worden nieuwe inslag- en scheringsdraden aangebracht waarna een, qua motief en kleurstelling, perfect nieuw stuk handmatig wordt ingeknoopt. Wij verven de wol zelf om de gewenste kleurstelling perfect na te kunnen bootsen.

reparatie van versleten plekken

De kale plekken in een tapijt worden met een speciaal snij-instrument van oude wol ontdaan. Na een precieze vaststelling van de kleuren worden nieuwe strengen wol, die wij zelf verven, in de originele kleurnuances geheel handmatig ingeknoopt.

REPARATIE VAN FRANJE

Franje kanten worden rechtdraads uitgehaald tot aan de eerste hele inslagdraad en worden origineel opnieuw ingeknoopt. De baard wordt vervolgens met een ketting vastgezet.

REPARATIE VAN VERSLETEN TAPIJTRANDEN

Kale en versleten randen kunnen worden gerestaureerd en voorzien van nieuwe kettingdraden en inslagdraden. Door deze draden opnieuw te omwinden met wol in de juiste kleur verkrijgt men een vakkundige restauratie.