TAPIJTREPARATIE

Heeft u een tapijt in huis dat versleten plekken heeft? Wilt u deze plekken graag laten repareren? Bij ons, Davoud Tapijten, bent u aan het juiste adres. U vindt ons in hartje Amsterdam en zorgen ervoor dat u weer opnieuw geniet van uw tapijt. Wij repareren alle voorkomende plekken in uw tapijt.

Meer dan 50 jaar ervaring op ons adres

Sinds onze oprichting bestaat onze dagelijkse routine uit het restaureren, repareren, reinigen en verkopen van tapijten. Al onze tapijten die wij in onze winkel aanbieden zijn handgemaakt. Wij vinden het belangrijk voor onze klanten om een totaal service aan te bieden. Zodat u na aankoop ook uw tapijt bij ons kunt laten reinigen en/of repareren. Met deze service bent u zeker dat wij uw tapijt op een hoogwaardige wijze restaureren. Bij de tapijtreparatie gebruiken wij speciale apparatuur en technieken om het tapijt weer als vanouds na te bootsen. Welke diensten wij aanbieden?

  • Reparatie van tapijt met gat
  • Reparatie van versleten plekken
  • Reparatie van franje
  • Reparatie van versleten tapijtranden

Onze werkwijze

Elke opdracht in het restaureren van tapijten en wandkleden is anders. Daarom maken wij graag een afspraak om uw opdracht te bespreken. Op deze wijze hebben wij ook de kans om u te voorzien van advies en een passende offerte. Bent u akkoord? Dan gaan wij aan de slag. Welk probleem u heeft met uw tapijt, wij zorgen ervoor dat het tapijt weer als nieuw oogt. Zo spannen wij uw tapijt op een raamwerk om een nieuwe inslag aan te brengen bij een tapijt met gat. Bij een vale plek snijden wij met speciale apparatuur een gat in het vloerkleed om ons te ontdoen van de aangedane wol. Zo heeft elke opdracht een andere wijze om het tapijt te repareren.

Wij zijn uw man voor tapijtreparatie

Als leverancier en reparateur van handgeknoopte en handgeweven tapijten vinden wij het belangrijk om een totale service aan te bieden. Wij verkopen tapijten van hoogwaardige materialen wol, zijde en katoen. Dit gebruiken wij ook bij het restaureren. Bovendien houden wij rekening met de kleuren en patronen. Zo heeft u straks weer een tapijt dat als nieuw oogt.

Wilt u de versleten randen van uw tapijt aanpakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder.