VINTAGE TAPIJTEN

Zoekt u een vintage tapijt dat 40 a 45 jaar oud is? Wij, Davoud Tapijten, zijn leverancier voor handgeknoopte en handgeweven tapijten. Wij hebben een prachtige showroom in hartje Amsterdam waar wij u graag te woord staan. Zo proeft u de sfeer en krijgt u de mogelijkheid om te Vintage tapijten te zien en te voelen.

Davoud Tapijten: liefde voor vintage

Al meer dan 50 jaar stroomt de liefde voor tapijten door onze aderen. Bij elk prachtig exemplaar in handgeknoopte tapijten fladderen de vlinders rond in onze buiken. Wij bieden u een grote voorraad tapijten aan die elk uniek zijn in hun vormgeving. Bij ons in de showroom voelt u de sfeer en ziet u de uitstraling die een vintage tapijt met zich meebrengt. Wij zijn een bedrijf dat staat voor kwaliteit en een goede service. Zo zijn al onze tapijten gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoen, wol en zijde. Dit voelt u gelijk zodra u de vintage tapijten door uw vingers laat glijden.

Een showroom met vintage tapijten

Graag ontvangen wij u in onze showroom. Hier bieden wij u een totaal beeld van de kleuren, patronen en afmetingen in tapijten. Zo loopt u makkelijk tegen het vloerkleed aan dat u wenst. Bij afwijkende afmetingen en een eigen patroon maken wij een offerte op maat. Zodra deze akkoord is, gaan wij het tapijt vervaardigen. Bovendien is elk vintage tapijt bij ons handgeknoopt, net als 95% van onze andere tapijten.

Wij zijn uw landelijke leverancier in tapijten

Davoud Tapijten is uw landelijke leverancier in vintage tapijten. Wij weten met onze ervaring waar onze klanten naar verlangen. Bovendien zorgen wij ook voor de restauratie en reiniging van tapijten. Met deze diensten blazen wij nieuw leven in uw tapijt. Welke tapijten wij nog meer in het assortiment hebben?

  • Oosterse tapijten
  • Design tapijten
  • Moderne tapijten
  • Kelim tapijten
  • Perzische tapijten

Wenst u een vintage tapijt met een warme uitstraling? Neem dan vandaag nog contact met ons op.